Skip to main content

AD-Erämaksu

Autohuolto edullisella rahoituksella!

 

AD-Erämaksu

Automatisoitu luotonhaku on helppoa ja vaivatonta, todennat vain henkilöllisyytesi ja annat viralliset yhteystietosi. Hyväksyt allekirjoituksellasi ostotapahtuman ja saat postitse kotiisi laskun sekä erämaksusopimuksen. Voit valita annetuista vaihtoehdoista sinulle parhaiten sopivan erien määrän tutustuttuasi maksusuunnitelmiin ja ehtoihin rauhassa kotona. Jos haluat jakaa ostoksen vaikutusta talouteesi useammalle kuukaudelle, voit laskun saatuasi valita sinulle paremmin sopivan maksuajan ja tehdä erämaksusopimuksen osoitteessa bill.lindorff.fi Hyödykesidonnainen kertaluotto mahdollistaa yhden ostoksen maksamisen erissä, eikä sido sinua pysyvään luottosuhteeseen. Ostokseen lisätään 5 € maksutapalisä

Erämaksun ehdot

Maksutapa edellyttää myönteistä luottopäätöstä. Sovi AD-Erämaksusta maksutapana ennen autosi huoltoa tai korjausta. Maksutapa on mahdollinen, kun ostoksen arvo on vähintään 50 euroa. Erämaksu on laskutuskauppaa, joten se ei kerrytä PINS:ejä.
Asiakkaalla on oltava suomalainen kotiosoite ja suomalainen henkilötunnus. Annetun osoitteen tulee olla asiakkaan väestörekisterikeskuksen mukainen kotiosoite
Maksutapa on käytössä vain yli 20-vuotiaille yksityishenkilöille, ei yrityksille
mahdollisista maksuviivästyksistä peritään lainmukaiset kulut ja korot. Tutustu AD-Erämaksun maksutapakuvaukseen tarkemmin tästä: maksutapakuvaus 2016.

Ennakkoluottokysely AD-Erämaksulle

AD-Erämaksulle on nyt mahdollista tehdä ennakkoluottokysely lähettämällä tekstiviestin numeroon 0404 800 900. Tekstiviestiin Henkilötunnus Postinumero AD esim. (123456-789X 00100 AD) ja saat päätöksen paluuviestinä. Lähettämäsi tekstiviesti maksaa normaalin tekstiviestin hinnan. Saamasi viestit ovat ilmaisia. Haettu ennakkoluottokysely ei sido kuluttajaa tekemään ostosta. Haettu ennakkoluottokysely ei myöskään sido palveluntuottajaa luoton myöntämiseen. Palvelu on tarkoitettu nopeuttamaan ja helpottamaan asiointiasi liikkeessä.

Palautusten ja peruutusten käsittely

Lindorff hyvittää luottoa saatuaan kauppiaalta tiedon hyväksytystä palautuksesta
Mikäli kyseeseen tulee jo maksetun suorituksen palautus, asiakkaan tulee toimittaa henkilö- ja tiliyhteystietonsa kirjallisesti Lindorffin asiakaspalveluun:

  • Sähköpostitse: palautus@lindorff.com otsikolla: Lindorff Invest Oy / Suorituksen palautus
  • Postitse: Lindorff Oy / Laskutusasiakaspalvelu, PL 20, 20101 Turku tai
  • Faksilla: (02) 2700 301

Asiakaspalvelu maksuasioissa

Laskuun ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa sinua palvelee Lindorff Oy:n asiakaspalvelu: Verkkopalvelu: bill.lindorff.fi

Puhelinpalvelu: 02 2700 550 arkisin kello 8-20 ja lauantaisin kello 10-15 (puhelun hinta on normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu)